info@augere.nl   073 6 56 71 07

Authentiek Leiderschap groep 22

Authentiek Leiderschap groep 22

Training bestaande uit twee modules:

  • Module 1:
    Dinsdag 23 januari 2024 t/m vrijdag 26 januari 2024 deel 1
    De intensieve training start met een avondprogramma op dinsdag vanaf 17.00 uur en eindigt op vrijdagmiddag om 17.00 uur.
  • Module 2:
    Donderdag 7 maart 2023 t/m vrijdag 8 maart 2023 17.00 uur
    De intensieve training start met een programma op dag 1 vanaf 12.00 uur en eindigt op dag 2 om 17.00 uur.
Meld me aan voor deze training

Augere werkt voor

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."
"Annemie slaagt er iedere keer weer in alle deelnemers aan te zetten tot ontwikkeling, door zich stimulerend en coachend op te stellen maar waar nodig ook directief en confronterend te zijn."