info@augere.nl   073 6 56 71 07

70 jaar jong en 35 jaar sterk: Annemie blijft leiders inspireren!

Deze week viert Annemie iets bijzonders: ze wordt 70 jaar! Maar als je denkt dat ze rustig aan doet. Al 35 jaar begeleidt ze leiders, managers en teams op hun pad naar groei en authenticiteit.

Deze week viert Annemie iets bijzonders: ze wordt 70 jaar! Maar als je denkt dat ze rustig aan doet, heb je het mis. Met dezelfde energie en passie die haar al 35 jaar drijft, blijft ze leiders, managers en teams begeleiden op hun pad naar groei en authenticiteit. Deze week een dubbele mijlpaal voor Annemie, de drijvende kracht achter Augere. Haar bedrijf Augere, dat letterlijk staat voor ‘de groei bevorderen, verrijken, verlevendigen’.

Onder haar leiding is Augere uitgegroeid tot een baken van inspiratie en transformatie voor honderden leiders, managers, teamleden, directieleden. Annemie heeft niet alleen organisaties en teams verder geholpen om te groeien, maar heeft ook honderden leiders persoonlijk begeleid en verrijkt door hen te helpen dichter bij hun ware zelf te komen en hun unieke talenten en authentieke leiderschap te omarmen.

Haar visie op groei en leiderschap

Al 35 jaar is Annemie een vaste waarde in de wereld van leiderschapstrainingen. Annemie’s visie is helder en krachtig: ieder mens is getalenteerd, maar niet iedereen kent zijn talenten of benut ze optimaal. Zo heeft ze honderden mensen geholpen hun missie en unieke waarden te ontdekken en deze als hun kompas te gebruiken in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

“Annemie heeft me op een bijzondere manier geholpen om te ontdekken wie ik echt ben en wat me drijft. Of ze me nu 1 op 1 coachte of trainde in een team, ze wist altijd precies wat ik nodig had om te groeien. Haar aanpak is doordacht en persoonlijk, waardoor ik me altijd gezien en gehoord voelde. Ze leerde me niet alleen om mijn professionele doelen helder te krijgen, maar ook hoe ik die kan verbinden met mijn persoonlijke waarden. Zoals ze zelf zegt: “Wanneer je je bewust bent van je missie en je leidende waarden, worden zij je kompas. Dankzij Annemie ben ik zowel persoonlijk als professioneel enorm gegroeid.”

Ze heeft leiders geholpen om niet alleen succesvol te zijn in hun werk, maar ook in hun relaties, zowel op de werkvloer als thuis. Ze heeft talloze mensen geïnspireerd om hun volledige potentieel te benutten en hun authentieke zelf te omarmen, en daarmee een positieve impact te hebben op de mensen om hen heen.

Een toekomst van voortdurende groei

Ondanks dat Annemie deze week haar 70e verjaardag viert, is het duidelijk dat haar werk nog lang niet voorbij is. Haar visie en missie leven voort in Augere, waar ze, samen met enkele kwaliteitspartners, blijft werken aan de groei en ontwikkeling van individuen en organisaties. Annemie brengt mensen verder door dichtbij te komen, en dat is precies wat haar werk zo bijzonder en betekenisvol maakt.

De viering van Annemie’s verjaardag en het jubileum van Augere is niet alleen een moment om terug te kijken op wat is bereikt, maar ook om vooruit te kijken naar wat nog komen gaat. Annemie’s impact op de wereld van leiderschap en persoonlijke groei is enorm, en haar werk zal nog vele jaren voortduren, anderen inspireren en hen helpen om hun eigen pad van authentiek leiderschap te bewandelen.

Annemie, gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal. Op naar nog meer jaren van groei, verrijking en verlevendiging – voor jou, Augere en al diegenen die jij hebt geholpen om hun ware potentieel te ontdekken. Augere, wat letterlijk betekent ‘de groei bevorderen, verrijken, verlevendigen’, is dan ook meer dan een bedrijf. Het is een verlengstuk van Annemie zelf. En na 35 jaar is ze nog steeds niet van plan om het rustiger aan te doen. Integendeel! Ze blijft zich inzetten om anderen verder te brengen door juist dichtbij te komen, door echt contact te maken. Dus, of je nu al jarenlang met haar samenwerkt of haar net hebt leren kennen, één ding is zeker: Annemie is here to stay. Ze mag dan 70 kaarsjes uitblazen, maar ze is nog lang niet uitgeblust. Integendeel!

Gefeliciteerd, Annemie! Op naar nog vele jaren van inspiratie en groei.


Dinsdag 15 oktober start Augere opnieuw met een groep deelnemers aan het Authentiek Leiderschapstraject. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Iets voor jou of interessant voor iemand uit je team?

Plan een vrijblijvende afspraak in met Annemie, avdb@augere.nl. Dan bekijken jullie samen wat jij nodig hebt en hoe ze jou verder kan helpen in je persoonlijke groei, zowel op je werk, in je rol als leidinggevende als thuis. Meer weten? Authentiek leiderschap – Augere

 

Terug naar overzicht

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."