info@augere.nl   073 6 56 71 07

SRE Milieudienst

"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."

Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga. Ook de basis waarop ik beslissingen neem en keuzes maak is voor mij veel duidelijker geworden. Dat geeft mij rust en energie om aan de slag te gaan met de uitdagingen die op mijn pad komen als leidinggevende.

De tijd nemen om te reflecteren en in de spiegel te kijken biedt me al veel aanknopingspunten om mezelf te versterken. Annemie weet steeds op de juiste momenten de spiegel weer zo te draaien dat ik weer via andere invalshoeken kan kijken. Ze gaat daarbij steeds uit van mijn kwaliteiten. Deze positieve insteek motiveert en hiermee slaan we twee vliegen in één klap. Ik krijg steeds beter in de gaten wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die in kan zetten. Door mij op mijn kwaliteiten aan te spreken, pak ik automatisch de onderwerpen op waarop ik mijn functioneren kan verbeteren. Annemie weet daar steeds de juiste gereedschappen bij te vinden. Het mooiste is dat het oppakken van die gereedschappen nagenoeg vanzelf gaat. Dat vind ik de kracht van deze Executive Management Coaching én van Annemie. Zonder dat ik me continu bewust ben van de Coaching, maak ik me de gereedschappen eigen en kan ik ze toepassen. En daarmee het verschil maken!

Hugo Dekkers
Accountmanager
SRE Milieudienst

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."