info@augere.nl   073 6 56 71 07

Suzanne Maas, Rijkswaterstaat

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende. Annemie weet op een comfortabele en aansprekende manier nét even wat langer die spiegel voor te houden waardoor je weer op scherp staat. Heel fijn!”

De meeste trainingen die aangeboden worden, waarin je gevraagd wordt om te switchen tussen diverse leiderschapsstijlen uit een boekje (die misschien helemaal niet bij je passen), zijn in mijn ogen niet effectief genoeg. Bij Annemie’s aanpak draait het om ‘authentiek zijn’. Zij kijkt naar de persoon die ze voor zich heeft, met al zijn of haar unieke kenmerken en coacht hen om als leider op een natuurlijke manier het juiste gedrag te laten zien.

Leidinggeven is geen kunstje dat je leert door trucjes of door jezelf kost wat kost verschillende leiderschapsstijlen eigen te maken. Dat komt altijd zo krampachtig over. En dan vragen je teamleden: ‘Zo zo, heb je een training gehad? Je doet ineens zo anders?!’ Dat wilde ik voorkomen. Daarom volgde ik, vanwege eerdere fijne ervaringen, de training Authentiek Leiderschap bij Augere.

Voor mij draait leiderschap vooral om dicht bij jezelf komen, ontdekken wie je bent en wat je kunt en met die kennis de interactie met je team aangaan. De training Authentiek Leiderschap heeft me hier echt bij geholpen! Ik leerde welke persoonlijke eigenschappen en authentieke kenmerken mij helpen bij effectief leiderschap, maar ook welke mij juist in de weg staan bij het contact met anderen of bij het sturen op resultaten.

Ik ontdekte welke van mijn eigenschappen mij helpen om een goede relatie op te bouwen met mijn team, echt te luisteren naar wat mensen nodig hebben en samen actief en constructief bij te dragen aan de resultaten van Rijkswaterstaat en de sfeer in mijn team. De leiderschapstraining van Augere bood een fijne en afwisselende mix van theorie en oefeningen. Alles wat je in deze training leert, helpt je bij het creëren van fijne, zelfstandige en open werkrelaties, waarin je anderen op een prettige manier coacht en aanstuurt. Annemie weet op een comfortabele en aansprekende manier nét even wat langer die spiegel voor te houden, waardoor je weer op scherp staat. Heel fijn!”

Suzanne Maas – Teamcoördinator Communicatie bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."