info@augere.nl   073 6 56 71 07

Executive coaching

Augere treedt op als klankbord voor topmanagers. Voor een heldere blik op vraagstukken en bijbehorende oplossingen.

Augere biedt executive coaching voor topmanagers die willen reflecteren op onderwerpen als bedrijfswaarden en strategie, persoonlijke waarden en doelen, de eigen positie in het bedrijf en het voor elkaar krijgen van zaken.

Executives benutten Augere als klankbord om hun gedachten te scherpen, uitgangspunten weer helder te krijgen, wezenlijke keuzes te maken en uitvoering te toetsen.

Voor wie?

Topmanagers in de leeftijd 35 tot 55 jaar.

Wat is het resultaat?

Een heldere blik op vraagstukken en bijbehorende oplossingen, waardoor topmanagers in staat zijn besluitvaardig te blijven.

Hoe ziet het programma eruit?

Executive coaching vindt plaats op individuele basis en is telkens maatwerk. De kaders worden gezamenlijk bepaald. Uitgaande van een persoonlijk actieplan wordt op regelmatig gereflecteerd met een coach. In de praktijk betreft het vijf tot tien sessies in de looptijd van maximaal een jaar. Nazorg en onderhoudsgesprekken vinden op verzoek ad hoc plaats.

_DSC9736voorb

Cursisten en opdrachtgevers aan het woord

Richard Munten, Directeur Hostellerie Munten & Gastronomia Dei Vicini en Exploitant Munttheater Weert

“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen. Door daar samen met jou aan te werken begrijp ik mijzelf beter en komt mijn boodschap nu vaker over zoals hij bedoeld is. Verder besef ik nu dat ik niet de hele wereld op mijn schouders hoef te dragen. Leven is: liefde en loslaten.”

Marcell Kalnai, General Manager MALTHA Hungary

“I feel that Annemie absolutely tailored the training to my needs. She really paid attention to me and let me get on with things at my own pace. I have noticed positive changes in my behavior even before I completed the course. As a result this; communication within my company is a lot more open.

During the nine months whilst we were working together, I managed to achieve every single improvement goal that I planned to reach. Annemie’s professional expertise is un-doubtable. Due to her positive personality and sense of humour I have enjoyed every single minute of our sessions.”

Eric Dirkx, General Manager Maltha Glasrecyclage België bvba

“Ik heb zeer prettig met Annemie samengewerkt in mijn rol als interne coach. Met name de praktische en directe manier van communiceren (met beide voeten op de grond de verbeterpunten direct benoemen zonder te kwetsen). Ook het ondersteunende materiaal sloot er goed bij aan. Een duidelijk programma gaf de persoon die gecoached werd een goed houvast waardoor de geformuleerde doelstellingen ook behaald konden worden.”

Vraag meer informatie aan

Overig aanbod

Aankomende trainingen

OKT
15
Authentiek Leiderschap groep 23
+ bekijk training

Augere werkt voor

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."
"Annemie slaagt er iedere keer weer in alle deelnemers aan te zetten tot ontwikkeling, door zich stimulerend en coachend op te stellen maar waar nodig ook directief en confronterend te zijn."