info@augere.nl   073 6 56 71 07

Visie en missie

Talent en passie zorgen voor plezier en resultaat.

Visie

Augere gelooft dat iedereen getalenteerd is. Echter niet iedereen kent zijn talenten of maakt er optimaal gebruik van. En dat is jammer. Want talent en passie zorgen voor plezier en resultaat.

Als mens heb je altijd de keuze om iets te doen, of om het te laten. Wanneer je je bewust bent van je missie en waarden, worden zij je kompas. Ze maken keuzes makkelijker en geven je invloed op situaties én relaties, omdat je weet wat je bereiken wilt. Je bent je hierdoor beter bewust van je relaties met anderen en leert beter met hen samenwerken.

En uiteindelijk is het creëren van langdurige, veerkrachtige relaties de sleutel tot succes.

Missie

De coaches van Augere helpen je (weer) contact maken met je missie en je verborgen talenten. We leren je om je doelen helder te benoemen en bekijken door welke gedachten deze belemmerd worden. Zo leer je om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van het beoogde resultaat.

Augere brengt verder door dichtbij te komen.

Aankomende trainingen

OKT
15
Authentiek Leiderschap groep 23
+ bekijk training

Augere werkt voor

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."
"Annemie slaagt er iedere keer weer in alle deelnemers aan te zetten tot ontwikkeling, door zich stimulerend en coachend op te stellen maar waar nodig ook directief en confronterend te zijn."