info@augere.nl   073 6 56 71 07

Teamontwikkeling

Augere traint teams én leidinggevenden effectief samenwerken.

Voor een effectieve samenwerking van je team is het belangrijk dat de doelen van het team duidelijk zijn. Werken teamleden vanuit verantwoordelijkheid? En hoe creëer je samenwerking die resultaten oplevert en energie geeft.

Voor wie?

Teams in veranderende organisaties of situaties, inclusief de leidinggevenden van de teams

Wat is het resultaat?

Teamleden die zich bewust zijn van de bestaansredenen en de doelen van het team. Taken en rollen worden toebedeeld en procedures worden vastgelegd. Teamleden hebben inzicht in elkaars talenten en de wijze waarop ze elkaar zo goed mogelijk versterken.

Hoe ziet het programma eruit?

 • Intakegesprek met de leidinggevende:
  Wat zijn de wensen en doelen? En welke problemen en vragen spelen er nu?
 • Intakegesprekken met de teamleden:
  Wat is de huidige situatie? En hoe zien teamleden hun eigen rol in het gewenste resultaat?
 • In overleg met manager en enkele teamleden wordt het leertraject vastgesteld. Welke teamleden kunnen intern coachen en wat gaan ze in de praktijk begeleiden?
 • Uitvoering:
  Augere begeleidt teamsessies en interne coaches door gebruik te maken van eenvoudige, heldere basismodellen die gemakkelijk in de dagelijkse werkpraktijk meegenomen kunnen worden.
 • Monitoring:
  Gedurende een aantal maanden begeleidt Augere de leidinggevende en interne coaches bij de integratie en doorontwikkeling van de getrainde werkwijze.

_DSC9790voorb

Cursisten en opdrachtgevers aan het woord

Ron Fennema, Directeur Van Gansewinkel Limburg

“Onze teamontwikkelingsessies met Annemie van Augere heb ik als plezierig, open en respectvol ervaren. Annemie heeft op haar eigen authentieke wijze enkele malen met ons gewerkt en heeft ons geholpen om zowel als team, maar tegelijkertijd ook als individuen binnen dat team, te groeien. Deze combinatie van zowel individuele groei als teamontwikkeling heeft mij erg aangesproken.”

Math Toonen, Financial Controller van Gansewinkel Limburg

“Door de spiegel die Augere mij heeft voorgehouden tijdens hun sessies ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en het effect daarvan op andere mensen. Hierdoor is er meer balans ontstaan tussen ratio en emotie.”

Vraag meer informatie aan

Overig aanbod

Aankomende trainingen

OKT
15
Authentiek Leiderschap groep 23
+ bekijk training

Augere werkt voor

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."
"Annemie slaagt er iedere keer weer in alle deelnemers aan te zetten tot ontwikkeling, door zich stimulerend en coachend op te stellen maar waar nodig ook directief en confronterend te zijn."