info@augere.nl   073 6 56 71 07

Jan van Vroenhoven Directeur Techmatch

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen binnen de rol die ik vervul. Daarnaast worstelde ik met bepaalde issues waarover ik graag met een coach wilde sparren. Via via kwam ik bij Annemie terecht. In eerste instantie zijn we een persoonlijk coachingstraject gestart. Binnen dit individuele maatwerk traject zijn we gericht gaan werken aan mijn ontwikkeling middels een actieplan. Het klinkt als een open deur maar ik heb mezelf daarbij echt beter leren kennen, een voorwaarde voor mijn verdere ontwikkeling. Daardoor en door de methodes die Annemie aandraagt, heb ik geleerd om situaties en het reageren van mezelf, maar ook het reageren van anderen, makkelijker en beter te duiden. Daarnaast heb ik door de persoonlijke coaching een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt ten aanzien van de in mijn actieplan gestelde doelen.
Als vrij snel na de start van het persoonlijke coachingstraject bracht Annemie de mogelijkheid tot het volgen van de meerdaagse training Authentiek Leiderschap onder mijn aandacht. In het begin heb ik daar terughoudend op gereageerd. Is het niet dubbel om én in een persoonlijk coachingstraject te zitten én de training te gaan volgen? En dan ook nog met een groep vreemden? Op advies van Annemie heb ik het uiteindelijk toch gedaan en daar heb ik absoluut geen spijt van. De training geeft naast enorme verdieping in de kennis van mezelf en interacties tussen mensen, ontzettend veel handvatten voor authentiek leiderschap in de praktijk. Het was intensief en leerzaam maar tegelijkertijd ook een ontzettend leuke en fijne tijd waar ik met plezier aan terug denk. En waar ik in mijn dagelijkse praktijk dagelijks voordeel van blijf hebben.
Jan van Vroenhoven
Directeur / eigenaar van TechMatch B.V.

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."