info@augere.nl   073 6 56 71 07

Authentiek leiderschap

Om te kunnen leiden moet je weten wat voor leider je wilt zijn. Alleen jij hebt het antwoord. Augere spiegelt, coacht en begeleidt.

Werken vanuit je kracht

Augere begeleidt leidinggevenden in midden- en hoger kader via leiderschapsontwikkeling. De focus ligt op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, organisatie-ontwikkeling en perspectief. Augere traint leiddinggevend om effectief, authentiek en met meer plezier functioneren.

Voor wie?

Managers, leidinggevenden, ondernemers en professionals die al een aantal jaren leidinggeven . Met de wil en het vermogen tot zelfreflectie, de nieuwsgierigheid om te willen onderzoeken, de wens om te groeien naar eigen innerlijke rust en kracht.

Soms zijn vaardigheden al deels getraind. Soms niet en dan nemen we ook vaardigheidstraining op in het programma. Het doel kan ook zijn om doorgroeimogelijkheden te creëren naar hoger management en scopeverbreding te bereiken naar strategie.

Wat is het resultaat?

Leiders die voor zichzelf duidelijk hebben wie ze zijn, waar ze voor staan en hoe ze dit effectief in hun omgeving kunnen inzetten. Met oog voor een goede balans tussen werk, privé en persoon.

Hoe ziet het programma eruit?

Augere biedt de training Authentiek leiderschap aan als open training.

Download de uitgebreide informatie

Wij bieden deze training ook als een in- company traject aan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Vraag meer informatie aan

_DSC9780voorb

Documenten

Uitgebreide beschrijving AL 2024
Voorwaarden 2024

Overig aanbod

Aankomende trainingen

OKT
15
Authentiek Leiderschap groep 23
+ bekijk training

Augere werkt voor

Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."
"Annemie slaagt er iedere keer weer in alle deelnemers aan te zetten tot ontwikkeling, door zich stimulerend en coachend op te stellen maar waar nodig ook directief en confronterend te zijn."