info@augere.nl   073 6 56 71 07

Aanbod voor teams
en individuen

Door een goed inzicht in jezelf én in anderen leer je effectief invloed uitoefenen en constructieve relaties opbouwen. Zo worden gewenste resultaten behaald.

Afhankelijk van het doel en de doelgroep is het aanbod onderverdeeld in:

Authentiek leiderschap

Om te kunnen leiden moet je weten wat voor leider je wilt zijn. Alleen jij hebt het antwoord. Augere spiegelt, coacht en begeleidt.

Meer over Authentiek leiderschap

Talentontwikkeling

Augere gaat in een uitgebreid programma aan de slag met de professionele groei van jonge talenten.

Meer over Talentontwikkeling

Executive coaching

Augere treedt op als klankbord voor topmanagers. Voor een heldere blik op vraagstukken en bijbehorende oplossingen.

Meer over Executive coaching

Teamontwikkeling

Augere traint teams én leidinggevenden effectief samenwerken.

Meer over Teamontwikkeling

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."