info@augere.nl   073 6 56 71 07

Rabo Vastgoedgroep Holding NV

"Zelfs de kwaliteit wordt voor langere tijd geborgd door het aanstellen van cultuurdragers of facilitators. Dit tezamen zorgt ervoor dat het resultaat effect heeft op alle deelnemende leden zowel op."

Teamontwikkeling en -coaching door Annemie is een bijzondere ervaring door de holistische aanpak. In de sessies speelt zij voortdurend in op individu, groepsverband, procedure, inhoud, emotie, denkwereld, etc… Zelfs de kwaliteit wordt voor langere tijd geborgd door het aanstellen van cultuurdragers of facilitators. Dit tezamen zorgt ervoor dat het resultaat effect heeft op alle deelnemende leden zowel op individueel als integraal niveau.

Tijdens de interactieve sessies zijn er soms behoorlijk confronterende momenten geweest waar zij heel respectvol en professioneel mee omgaat. Mede hierdoor werd een bepaalde mate van openheid gecreëerd welke een must is als basis voor een goede samenwerking onder professionals. De inzichten die zijn aangereikt hebben een verhelderende invloed op mijn eigen manier van denken en handelen gehad. Het effect daarvan is niet alleen merkbaar in werksituaties maar ook in mijn privé leven. Na afloop had ik het idee dat ik nog aan het leren was.

René Richtering
ICT Architect
Corporate IT Regie / Beleid & Architectuur

Rabo Vastgoedgroep Holding N.V.

Augere werkt voor

“De training Authentiek Leiderschap van Augere heeft mij echt geholpen om dicht bij mezelf te komen en te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen me verder helpen als leidinggevende."
Ik kreeg veel handvatten voor authentiek leiderschap in de dagelijkse praktijk. In mijn loopbaan als ondernemer kreeg ik het gevoel dat het goed zou zijn om mezelf verder te ontwikkelen.
"De training Authentiek Leiderschap in combinatie met 1 op 1 Coaching zijn complementair en versterken elkaar tot een inspirerende ervaring."
"Ik kan wel zeggen dat de management training de enige training was en is waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb."
"Door de aanpak van Annemie/Augere leer je jezelf en teamgenoten beter kennen, wat samenwerken weer leuk maakt en de communicatie effectiever."
"Het team heeft dankzij Annemie stappen voorwaarts gemaakt en elk van de directieleden is individueel gegroeid als directielid en als mens. ”
"Dank je voor je geweldige management training."
"Annemie is in staat om heel snel te doorgronden waar de leerpunten liggen en heeft een scala aan methoden paraat om praktisch aan de slag te gaan."
"Het coachingstraject ‘Executive Management’ bij Annemie levert mij veel inzicht op in mezelf en hoe ik met anderen omga."
“Door naar mij te luisteren en mijn spiegel te zijn, heb je mij laten ervaren hoe ik overkwam op anderen."